Entä jos

Runoilija Fujiwara

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nuori runoilija. L'art pour l'art.

Luen liikaa japanilaisia runoja. Itken elokuvissa, mutta kotona en uskalla: niinhän sitä sanotaan. Meillä ei ole pakastearkkua jonne laittaa sydän.
 

Millainen maailmamme olisi, jos Heitä ei poljettaisi alas?
Ei kiusattaisi sitä, joka osaa matematiikkaa,
saa ruotsin valtakunnallisesta
täydet pisteet!,
viittaa historian tunnilla,
omistaa silmälasit ja on ruma

Jos Heidän annettaisiin olla mitä ovat
ei suljettaisi ulos muiden luota,
naurettaisi, pilkattaisi,
piilotettaisi läksykirjoja
ja huijattaisi kouluun vapaapäivinä

Entä, jos heitä ei vain rangaistaisi lisätehtävin
tai sulkemalla omille luokilleen

kaltaistensa seuraan?

Vaikka sinnehän he lopulta tahtovat
tuntemaan olonsa turvalliseksi
arvokkaaksi, arvostetuksi
tuntemaan itsensä
viimein
normaaliksi

Selite: 
Aloitin uudessa koulussa
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot