Nimetön

Runoilija Scorpio|

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 7.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Urheilullinen mies täältä pohjanmaalta!!
 

Miksi sinä jätit minut ? juuri minun sydän oli löytänyt sinut jota rakastin ja en halunnut sinua menettää.Rakastin sinua niin kovasti. Lupasin sinulle että minä en jätä sinua koskaan että olen aina sinun! Oli eräs ilta kun soitit ja kerroit että minun oli tultava teille.Minä ajattelin että nytte on joku pielessä.Tulin teille Ja istuin viereesi kerroit tosi itkuisena minulle että sä et ole minulle se oikea.Sydämmeni pysähtyi hetkeksi, ja sanoin että miksi en ?Meillä oli niin ihanaa yhdessä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ystävyys toimii toisinaan paremmin kuin mikään muu. syvempää sidettä saa ehkä hakea. koskettava runo!

Miehen sydäMeen ei mahdu kahta ämmää.. eikä hymiöt ainakaan miun mielestä kuulu runoihin.. muuten ihan tunteikas kirjoitelma.

 

Käyttäjän kaikki runot