Tunne

Runoilija Scorpio|

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 7.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Urheilullinen mies täältä pohjanmaalta!!
 

Tunnen sinua kohtaan lämpöä,hellyyttä,rakkautta. Mitä muuta sinä odotat minulta? et kerro koska pelkäät että minun tunteeni sinua kohtaan katoaa. Kerron että ne ei häviä sinusta mihkään. Tunteeni on pysyviä sitä kohtaan jota rakastan.

Selite: 
Todellista :)
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno runo.. kauniisti kerrottu.

oon ihan samassa tilanteessa ja on muuten inhottavaa sinänsä..
kaunis kuvuksellinen runo. :)

totta. ei ne tunteet noin vain naps katoa. hieno runo:)

Kaunis... Kun tunteet osaisi pukea sanoiksi, ne näyttäisivät juuri tuolta...

kaunis.. tällästä se rakkaus on joskus..

Ei ole olemassa kuin osatotuuksia ja lopullinen totuus täytyy jättää avoimeksi!

 

Käyttäjän kaikki runot