Kelloja siirtämällä.

Runoilija Pulla

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ihan vaan Pulla. ;)
 

Jos kellot voisi siirtää, arvatkaa mitä tekisin?
Palaisin viikonloppuun, joka oli ihanin pitkästä aikaa.
Muuttaisin asiat hyviksi ja saisin taas nauraa kanssa, enkä itkeä.

Selite: 
Vkl. <3
Kategoria: 
 

Kommentit

... *peukkuja*... toivoen sulle parempaa aikaa tulevaa... (itelläni on -91 tyttö, jonka uskon kirjoittavan nyt aivan samoin..)

 

Käyttäjän kaikki runot