Jälleen sinun.

Runoilija Pulla

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ihan vaan Pulla. ;)
 

Olisipa se hetki, kun kanssasi saan olla jälleen.
Hellässä sylissäsi, kun kuiskaat rakastavasi.
Nuolaista nenääsi ja ilmoittaa olevasi tärkeä.
Käydä ulkona tupakalla ja nojata sinuun.
Ajatella, että meistä tulee jotain kaunista ja kestävää.

Selite: 
M<3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot