Mahdoton raja, mielipuolinen hinta

Runoilija Gata

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sekava mieleni, outo luonteeni ja ääretön rauhattomuus, pakottavat kirjoittamaan ja luomaan, toisinaan sekavaakin tekstiä.

Itselleni kaikella on kuitenkin merkityksensä ja, ehkei aina niin selkeä, mutta kuitenkin, sanomansa.

Jos sinä olet se "onnellinen" joka saat näistä edes jonkin verran irti, jätä toki puumerkkisi ja muistathan, että rakentava palaute on AINA tervetullutta.

-Kata

 

Missä kulkee sen uskon raja,
kun se on vielä ehtymätön,
vailla niitä tuhoisia tekoja
ja ajatuksia.

Mikä on sen rakkauden hinta,
jonka tuntee suuremmaksi,
kuin öisen tähtitaivaan
kaupungin yllä.

Mahdotonta vetää rajaa
uskon riittävyyteen.
Mielipuolista edes yrittää
hinnoitella suurin tunne
ja laskea sen kannattavuus.

Aina on kuitenkin toivoa.

Selite: 
Hmm. Näitä hetken mielijohteesta kirjoitettuja pätkiä. Pidän tästä itse kuitenkin.
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielikuvitukseni lienee pistää tämän sivuamaan ajatuksia, jotka ovat tässä hetken aikaa olleet riesanani. Runo on kuitenkin mahtava, hyvin kirjoitettu ja antaa aivan varmasti muillekin kuin minulle aihetta ylimääräiseen päänsä vaivaamiseen. :)

Mieleni pisti liikkeelle tämä runosi ja miettimään kovin näitä asioita. Todellakin, ei noille asioilla voi oikein rajoja vetää tai tunnetta hinnoitella. Totisesti elämää on, ja ehkä jokaiselle se ainakin antaa tuon mainitsemasi toivon. Todella upeaa pohdiskelua. Pidin kovasti runostasi.

on tää varsin ajatuksia herättävä joo

 

Käyttäjän kaikki runot