Ole siinä

Runoilija Pyry

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 25.5.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

mul on kylmä kun sä et oo siinä
joten ole siinä, oothan?
hiljaa vaan
ei tarvitse puhua mitään

on parempi olla hiljaa
hetkinä joina
sanoilla ei tee mitään

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tässä on mielestäni hieno ajatus. monesti sanat rikkovat tunnelman.

 

Käyttäjän kaikki runot