Juostaan

Runoilija Pyry

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 25.5.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

juostaan
juostaan pois

ei katsota taakse, eihän?
juostaan vain, joohan?

juostaan pois
niin että ei tarvitse
katsoa
tätä maailmaa enää

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot