Rakastavaiset

Runoilija scream

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Give a cheer for all the broken.
 

Näen auringon laskevan edessämme,
tätä hiljaisuutta ei riko mikään.
Et vieläkään sano mitään.
Pyytäisin vain yhtä sanaa,
jotta tietäisin sinun varmasti olevan siinä.
Olet samanlainen kuin tuo
tuike vedenpinnassa
tai merenneidot yksinäisellä luodolla.
Olet villi kuin taivaan lokit,
jotka pelkäämättä syöksyvät alas.
Silmäsi kauas tuijottavat,
tavoittaen jotain, mitä minä en voi nähdä.
Voi, kun olisimme samankaltaisia!
Kävelisimme vetten päällä ja
lentäisimme ketojen yli.
Kauneimmat olisimme toisillemme,
kadoten aamu-usvaan.
Hallitsen sinua,
mutten omakseni koskaan saada voi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot