Hiljaisuutemme

Runoilija scream

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Give a cheer for all the broken.
 

Lasinen hiljaisuus
soittaa iltaa

Kaksi profiilia kuunsillalla
Kaksi toistaan kauniimpaa


Yön uteliaisuus
saa tuulen nousemaan
ja kertomaan varjojen tarinat

Istun äänettömyyden reunalla,
varpaitani uitan rauhallisuuden meressä
Ja kaipaan
sitä mitä minulla ei ole

Selite: 
niinhän me kaikki
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot