Tähdistä kirkkain

Runoilija 1Tuuli1

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 28.7.2012
Viimeksi paikalla: 25.3.2020 8:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mielessäni pyörittelin suhdettamme,
millainen se oli,
oliko se puhdasta rakkautta vai sanojen sanelemia valheita,
tunteiden myöntämistä vai ikuista pakoa.
Valheita ja tunteiden pakoa oli suhteemme.
Milloin se oli puhdasta rakkautta?
Silloin kun viimeisen kerran katsoimme toisiamme,
hymyiltiin ja halattiin,
päästettiin toisemme jatkamaan unelmiin,
tähteen kirkkaimpaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ompas oivaltava..hyvä runosi

 

Käyttäjän kaikki runot