Aika

Runoilija 1Tuuli1

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 28.7.2012
Viimeksi paikalla: 25.3.2020 8:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Onko siitä tosiaan niin pitkä aika,
silloin kun viimeksi tapasimme,
kun katsoimme toisiamme,
sen viimeisen kerran.
Onko siitä tosiaan niin pitkä aika,
kun viimeeksi halasin sinua,
tuntien kehon lämpösi.
Onko siitä tosiaan niin pitkä aika,
kun huomasin rakastavani sinua.

Vielä mietin miksi rakastan sinua yhä,
vaikka siitä on jo pitkä aika.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella kaunis yksinkertainen runo :) Tunnelma tavoitettu.

 

Käyttäjän kaikki runot