Ahdistus

Runoilija Katriina

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 29.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kylmää, pimeää ja koleaa..
Mitä sanoitkaan?
En kuullut sanaakaan,
tuo tuuli tos korvan vieres vaan nii kovaa tuivertaa,
luntaki jo taas sataa.
Miksi pitää olla näin?
Maailma vois olla väärin päin,
kun mä niin tykkään olla lämpimässä.
Vai saisinko jonkun,
joka muakin lämmittäis?
Ei yksin enää pimeässä?
Ei, en tiiä, mitä siitäkään taas tulisi.
Tunteilla jos vaan se sitten leikkisi,
miksi siihen ryhtyisin?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot