talvi

Runoilija Katriina

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 29.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voit sä olla hiljaakin,
pidetään käsistä kiinni.
Hartain askelin,
mä portaat alas astelin.
Kaiteesta kiinni pidin,
jäistä kun on nyt.
Lämmitä ei nyt mua lapaset,
lähempänä ovat sun kädet.
Sä niistä pidät kiinni,
kunnes pian lämpenee.
Lähemmäksi astelet
ja saan sun tumput.
Nyt on sun kädet kylmät,
sormenpäät punaiset.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihastuttavan lämpöinen tunnelma hienossa runossasi.

 

Käyttäjän kaikki runot