Itku

Runoilija Kuutyttö

nainen
Julkaistu:
65
Liittynyt: 3.5.2018
Viimeksi paikalla: 21.2.2024 19:35

Asuinpaikka: Pirkanmaa
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Siellä kivimuurin takana
kuluttaa hän aikansa
Pelkää kaikkea
Eniten minua
Tai ehkä sitä että lähden

Voin olla tässä
Voin lähteä
Kärsivällinen 
Tai ikävä

Mutta tässä nukun yöni taas
poski vasten kylmää kiveä




 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot