Rakas pieni lapseni

Runoilija emily88

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä aamuna aurinko punasi taivaan purppurallaan
Sinä aamuna tiesin ´pienen elämän kaatuvan
Sinä aamuna aamukaste helmeili kuin tuhannet kyyneleet
Sinä aamuna minun voimani eivät riittäneet

Enkelilapsi, sinua ei ollut tarkoitettu tänne kulkemaan
Enkelilapsi, toivon että rauhan korkeuksissa saat
Pienet siivet selässäsi, avasit ja lensit kauas.
Pienet kasvot piirtyivät mieleeni.

Käteni eivät jaksaneet sinua kannatella
Jalkani eivät jaksaneet kulkea kanssasi
Ääneni ei riittänyt kuiskaamaan, tarvitsen sinua

Minusta ei ollut äidiksi, vielä.

Anteeksi.

Muistan sinut mielessäni, ikuisesti.

Rakastan sinua.

Selite: 
Abortti ei ole murha, jos et kykene antamaan lapselle sellaista elämää kuin olisi ihmisoikeuksien mukaista. Itse suren menettämääni lasta enemmän kuin mitään muuta tässä maailmassa, omaa vertani ja lihaani. Minun pientä lastani. Kannan vastuun teoistani ja tein kypsän mutta vaikeimman päätöksen koko elämässäni ja luovuin lapsestani. Kenenkään on turha koskaan syyllistää minua teostani koska tein oikein. En koskaan tule toipumaan täysin tapahtuneesta. Tukekaa, älkää syyttäkö!
Kategoria: 
 

Kommentit

Itse kokenut saman.
Ei mikään helppo päätös,
mutta olen samaa mieltä asiasta kanssasi.
Olen tukenasi<3

Syliini otan sinut ja sua paijaan ja tuudittelen... *halituksin*

Itse kokenut saman.
Ei mikään helppo päätös,
mutta olen samaa mieltä asiasta kanssasi.
Olen tukenasi<3

Syliini otan sinut ja sua paijaan ja tuudittelen... *halituksin*

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
emily88 Nimetön 23.11.2010 1 Runo
emily88 Nimetön 9.12.2009 0 Runo
emily88 Rakas pieni lapseni 16.6.2008 4 Runo
emily88 Nimetön 10.6.2008 8 Runo
emily88 Nimetön 23.11.2007 0 Runo
emily88 Nimetön 23.11.2007 3 Runo
emily88 Nimetön 25.7.2007 0 Runo
emily88 Nimetön 25.7.2007 1 Runo
emily88 Nimetön 5.7.2007 0 Runo
emily88 Kissa 7.5.2007 1 Runo