Henkinen

Runoilija outolintu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.9.2003
Viimeksi paikalla: 15.7.2018 1:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

Kunnes toisin todistan,olen tällainen taas.
 

Henki elää minussa. 
Henki elää. 
Minä, elää omaa elämäänsä.
Minussa on henki.

Tämä on tässä. 
Henki on tässä ja kaikessa,
kaiken takana ja kokonaisuus. Hengessä on voima, 
Hengessä on totuus.

Minuudessa,
hengitys on portti. 
Rakastella hengen kanssa.
Nämä lahjat.
Pysähdy.

Hengitä syvään.
Tahdo tulla luoksesi.
Sinä et ole mitään,
ja sinussa on kaikki.
Antaudu.

Minä ajassa, olevinaan.
Hengittää hetkissä, hetkittäin.
Hengessä vapaus,
hengittää kaikkialla, aina.
Elämän henkäys.

olla, hengityksessä.
Elämässä eläväinen ihme.
Temppelinsä todistaja,
Hengen valonsa valitsija.
 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot