aitoa rakkautta?

Runoilija chikusha

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 1.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

olen tunteellinen, herkkä, hieman huomionkipeä, äänekäs ja hellä persoona, joka haluaa joskus tulla rakastetuksi. Olen avoin ilmaisemaan tunteeni ja sanon suoraa sen, mitä ajattelen ja ajaatelen vasta jälkeenpäin. ^^'
 

Jos nyt suutelisit minua, maistaisitko huuliltani väkevän punaviinin?
Jos nyt silittäisti hiuksiani, tuntisitko niiden silkkisen pehmeyden?
Jos nyt kuiskaisit hempeitä sanoja korvaani, haistaisitko hennon vanilijan iholtani?
Jos nyt sanoisit rakastavasi minua, katsoisitko minua silmiin?
Sillä jos tekisti niin, niin huomaisit, kuinka paljon toivoisin sinun oikeasti tarkoittavan sitä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella koskettava runo :)
usein toivoo sellaista mikä ei toteudu,
mutta kannattaa silti jaksaa luottaa unelmiin ja toiveisiin mitä sisimmässään kantaa.
Tsemppiä sinulle! :)

Kaunis teksti,
josta ei puutu mitään.
mutta rivitykseen kiinnitäisin huomiota. :)
mutta ei sen väliä kun on kyse kauniista runosta ;)

-PM

Osui ja upposi! Tavattoman kaunista ja suloista, jokseenkin haikeaa runoutta ! :) Pidin ihan älyttömästi !

 

Käyttäjän kaikki runot