Kädet

Runoilija Polgara

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.9.2003
Viimeksi paikalla: 6.9.2016 15:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
6.9.1966
Facebook:

"Kaikki on niin kauan hyvin, kun kukaan ei ole kuollut", sanoo Polgara ja tarkoittaa, että niinkauan asiat on järjestettävissä, eikä peruuttamatonta ole tapahtunut. 
 

Minä kosketin tuulen kiharaa
aivan keveästi sormenpäillä
Tunsin kuiskeen ja huudon tähtien
väreilynä käsillä näillä

Se, minkä taivas tuo
Se, minkä Luojamme suo
on pakko olla tuskaa syvää
sillä muuten ei ihminen ymmärtäisi
mikä elämässä on hyvää

Minä sipaisin siipeä pienen linnun
aivan kevyesti sormenpäillä
Kiiri kirkuna käsistä sydämeen
mitä virkaa on korvilla näillä?

Se, minkä taivas suo
Se, minkä Luojamme luo
on pakko olla kaunista, hyvää
Korvat kuuntele ei
silmät maailma vei
Kädet viestivät eloa hiljentyvää.

Selite: 
Jos en kosketa, en tunne - jos minua ei kosketeta, kuolen.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauneutta ja mielenkiintoisia mielikuvia
luova runo...onnellista syntymäpäivää!

Taitavat kädet luomaan kauneutta.

Taitavat kädet luomaan kauneutta.

Taitavat kädet luomaan kauneutta.

Taitavat kädet luomaan kauneutta.

Taitavat kädet luomaan kauneutta.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Polgara Kaarnanpala 21.4.2005 6 Runo
Polgara Nimetön 17.4.2005 6 Runo
Polgara Kädet 15.4.2005 6 Runo
Polgara Ankkuri 11.10.2004 3 Runo
Polgara Sielunlintu 7.9.2004 1 Runo
Polgara Satu onnellisesta lopusta 17.3.2004 7 Runo
Polgara Suu 30.1.2004 3 Runo
Polgara Metsätiellä 11.10.2003 2 Runo
Polgara Sanat 11.10.2003 2 Runo
Polgara Jos 9.10.2003 3 Runo