Hääpäivänä

Runoilija Silver Soul

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Don't say what you're thinking, think what you're saying!
 

"Kaunista on, kun rakastuu,
kaksi elämää yhteen kietoutuu.
Yhdessä kohti uutta aikaa,
rakkauden tuomaa ihanaa taikaa."

Selite: 
Onnea ystäväni hääpäivänä!
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanasti lainattu, ja sopivaan saumaan :-)

Hyvää syntymäpäivää Sinulle...

 

Käyttäjän kaikki runot