Ero

Runoilija Silver Soul

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Don't say what you're thinking, think what you're saying!
 

Sydämeen sattuu, en pysty hengittää.
Vain se tärkein ei voi tätä ymmärtää.
Ehkä joku kaunis päivä hymyilen,
ja olen taas kerran onnellinen.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot