Nimetön

Runoilija sugar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.8.2003
Viimeksi paikalla: 26.11.2015 21:56

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

miksi kaipaan, ihmistä jota ei enää ole ?
miksi rakastan ihmistä, jota ei enää ole?

miksi kaipaan sitä hirviötä, joka kerta
kerran jälkeen sai mut kyyneliin

miksi rakastan sitä monsteria ,
joka jätti mut yksin itkemään

miksi haluaisin koskettaa, ihmistä
joka on kylmä kuin kivi

kyyneleet valuvat vuolaina poskilleni
ilman sua on vain parempi

vaikka joskus olin maailman onnellisin sun kanssas
se ei korvannut tuottamasi tuskan määrää

irrotan otteeni susta kokonaan, vaikka se ei ole helppoa
-ei todellakaan..

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahvana toistuu miksi kysymys.
Vastaus löytyy aikanaan tai sitten ei.
Ehkä se onkin jo jossain muiden asioiden seassa.

Tässä viehätti jotenkin se, että kun miksi kysymykset olivat tulvineet ulos, vapautui tilaa muille pohdinnoille.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
sugar Nimetön 30.12.2013 0 Runo
sugar Nimetön 30.12.2013 1 Runo
sugar Nimetön 30.12.2013 0 Runo
sugar Nimetön 14.10.2013 0 Runo
sugar Nimetön 14.10.2013 0 Runo
sugar Nimetön 14.10.2013 0 Runo
sugar kylmä 10.10.2013 3 Runo
sugar Nimetön 7.11.2012 1 Runo
sugar Nimetön 30.10.2012 1 Runo
sugar Nimetön 30.10.2012 0 Runo