Päivät

Runoilija Iommi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämää ei ole tehty ymmärrettäväksi, se on annettu elettäväksiki.. Peace & Love...
 

On päiviä jotka tuovat iloa
On päiviä jotka tuovat surua
Mutta ne päivät, jotka parhaiten muistan
Ovat niitä jotka toivat mukanaan palan toivoa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Yhdyn täysin sanoihisi!
Tykkäsin!

Tästä me tykkään kovasti paljon. Upea runo!

 

Käyttäjän kaikki runot