Arki

Runoilija PikkuSonja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tavallisuus on keskiarvo.
 

unohdin itseni,
ja sinä minut,
eikä se ollut hyväksi
meille kummallekaan.

Ehkä kaipaat minua taas,
kun huomaat,
etten olekaan enää siinä...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

yleensä sitä kaipaa vasta kun on jotain menettänyt... :) että ehkä.... :) hali*

 

Käyttäjän kaikki runot