Nimetön

Runoilija PikkuSonja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tavallisuus on keskiarvo.
 

varpaani tahtoisivat jo ulos huopatossuista.
mutta ei rairuoho tunnu kesältä.

salaa aurinko kasvattaa siipiä villapaitani alla.

tulisit jo.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

voi kun kaunis runo. : ))

Miellyttävä ja pehmeä odotustunnelma tässä, iloista syntymäpäivää :)

suloinen... Tuli kevät fiilistelyt mieleen... hih* :) hali*

uu noh tänään jo otettiin aurinkoa =F kyl se siitä pian tulee. mitä muuten?

 

Käyttäjän kaikki runot