Jokin sinussa
saa minut leijailemaan ilmassa
aina kun kosketan sinua.
Aina kun näen sinut,
ja aina kun ajattelen sinua.
Jokin toisaalta niin pieni,
mutta silti niin suuri ja merkittävä asia.
Rakkaudeksikin sitä kai kutsutaan.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Voin yhtyä täydestä sydämestäni näihin sanoihisi. Kaunis runo!