Rakastin.

Runoilija inkuli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Outo lapsi, joka elää sekasortoista elämää.
 

Sanoin etten rakasta.
En halua rakastaa!
Se satuttaa.

Sä tulit.
Sanoit että rakastat ja minäkin opin rakastamaan sinua.
Turvasin elämääni sinuun.
Rakastin.
Kunnes päätit ettei se toimi. "Ehkä ois parempi."

Minusta tuli sinulle muisto.
Meni viikko. Meni kaksi.
Minä itkin. Sinä jatkoit elämääsi.
Heitit puolitoista vuotta pois kahdessa viikossa ja hankit uuden tytön..

Nyt haluan taas pois.
Enemmän kun ennen.
Se alkaa taas.
En kerro siitä kenellekään.

Miksi halusit että rakastan?

Selite: 
Juu. Olen katkera ja kierin itsesäälissä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Sydäntä riipii lukea tälläistä, olen pahoillani puolestasi. Toivottavasti tilanne on jo parempi *voimia*

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
inkuli Nimetön 24.7.2006 6 Runo
inkuli Sinä. 24.7.2006 1 Runo
inkuli Peli. 22.10.2005 9 Runo
inkuli Rotko 17.9.2005 4 Runo
inkuli Ahdistus. 17.9.2005 2 Runo
inkuli Rakastin. 17.9.2005 1 Runo
inkuli Aurinko. 3.4.2005 6 Runo
inkuli asioita. 22.3.2005 0 Runo
inkuli Kiitos poika. 24.10.2004 1 Runo
inkuli Rakastaa? 15.9.2004 1 Runo