Sinut miehekseni tänään tahdon mä ottaa, kanssasi jakaa ilot ja surut, vaikeudet voittaa.
Rakastan sinua niin paljon mä vain että kanssasi tahdon olla mä ain.
Olet kaikkeni. Olet aurinkoni. Olet mereni. Olet tuuleni. Olet tukeni ja turvani.
Olen siellä missä sinäkin, nyt ja aina.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi