Maailmani käänsit väärinpäin

Runoilija Punkki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.6.2012
Viimeksi paikalla: 21.9.2015 4:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
27.11.1989

Heih! Koska en tiedä,miten täällä pystyy/kuuluu vastata noihin teidän kommentteihin/arvosteluihin..niin kiitän jo tässä etukäteen, suuresti ja koko sydämelläni. Pus.
 

Rikottu, käytetty
Olen aivan hukassa

Satutettu, huijattu
Kuin hiiri loukussa

Katson kaikkea lasipallon läpi
Maailmani kääntyi väärinpäin, niin se vain teki

Yksi ilta, yksi päivä, yksi minuutti
Siinä samassa, se kaikki me rikottiin

Sinä rikoit
Olisinhan halunnut jäädä
Sinä menit
Ja mä jäin kyyneleet silmissä pudisteleen päätä

En tiedä
Et tiedä
Kukaan
Ei kai tiedä

Minne tämä kaikki johtaa
Kuka kenetkin kohtaa

Olen niin loppu
Kirja vailla mitään sisältöä

Kumitit kaiken pois
Ja nyt pimeässä yritän kirjoittaa edes ensimmäistä säkeistöä

Pääsenköhän irti
Susta koskaan, täysin

Pääsenkö kiinni
Uudelleen elämääni, jonka sullekin kokonaan uskaltaa näytin

~ punkki

Selite: 
:'<
Kategoria: 
 

Kommentit

ja upposi, syvälle :)

Apua!!

Osui.

 

Käyttäjän kaikki runot