Piirrä mun selkään

Runoilija Punkki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.6.2012
Viimeksi paikalla: 21.9.2015 4:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
27.11.1989

Heih! Koska en tiedä,miten täällä pystyy/kuuluu vastata noihin teidän kommentteihin/arvosteluihin..niin kiitän jo tässä etukäteen, suuresti ja koko sydämelläni. Pus.
 

Mä pelkään
Kylmästä vapisen

Piirrä sormella mun selkään
Ja taas kuiskaa mulle, ''sua kulta jätä en''

Kun edes mietin meitä
Pelottaa, jos menemmekin joskus eri teitä

Onko meidän tarina
Vain oikoreitti helvettiin?

Kestääkö meidän rakkaus edes
Vaikka laittaisin iltaisin kädet ristiin?

Kestääkö otteesi?
Olenko silmäteräsi?

Monen monta kysymystä
Vailla yhtään vastausta

Liian vähän niistä
uskallan sulle kuiskata,
Saati sitten, ääneen sanoa

~ punkki

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ihanasti kirjoitat

 

Käyttäjän kaikki runot