Omituinen

Runoilija Sorveira

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.2.2018
Viimeksi paikalla: 14.3.2023 16:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
9.3.1983

Runomaan paluumuuttaja, joka koettaa löytää polun takaisin sanojen saloihin. Toipilas, rantakiville pelastautunut seilaaja, joka toisinaan roikkuu käkkyrämännyn oksassa, toisinaan juoksentelee auringonsäteiden lomassa. 

Through the Path of Poems I'm trying to find the way back to the Land of Lyrics.

Saatan kirjoittaa itsestäni. Tai sinusta. Tai siitä heinäsirkasta, jonka tapasin eilen työmatkalla. Joskus kirjoitan unelmasta - tai unesta - joskus lapsesta, jonka näin kirjan rivien välissä. Toisinaan todellisuus kohtaa todellisuuden, toisinaan hipaisee kuvitelmaa. Runon minä voit olla myös sinä. Tai hän. Tai me kaikki, ymmärräthän.
Suosittelen:
 
Ihmisten keskellä yksin,
seurassani ajatukset,
oudot oivallukset.
Ne miten sanoittaisin?

Repaleinen sydämeni
laastaria vailla.
Kirurgi neulalla
paikkaisiko raapaleeni?

Olla. Pysähtyä. Kohdata.
Taitoa lienen vailla.
Kuulla. Nähdä. Tavata.
Vielä ehtisinkö opetella?

Kohta ohi on elämä
lyhyt ja vajavainen.
Yksin ja oudonlainen
lie kohtaloni tämä.
Selite: 
Ystävämme Facebook oli säilönyt tämän hengentuotteeni muutaman vuoden takaa, ajalta ennen kaiken muuttavaa kriisiä. Ei nyt ehkä runollinen helmi tekstieni joukossa, mutta pysäytti kyllä miettimään, miten rikki sitä onkaan tuolloin ollut.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä, että runosi on säilynyt, onneksi Sinulla on nyt paremmat ajat <3 
Kiitos kommentista! Tämä oli kyllä hyvin herättelevä löytö. Ja varsin kiitollinen olen siitä, että minäkuvani on tervehtynyt.
 

Käyttäjän kaikki runot