Mitä rakkaus on?

Runoilija janejasm

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 11.2.2018
Viimeksi paikalla: 12.2.2018 12:33

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
11.3.1993

 
Mitä rakkaus on?

Se ei ole sitä, kun saat hellyyttä toiselta. Ei sitä, kun toinen huomioi sinua kaikin tavoin.
Rakkautta ei ole se, että toinen kuuntelee ja ymmärtää. Rakkautta ei ole, kun kumppani on paras ystäväsi.
Rakkaus ei etsi toisen ominaisuuksia. Se ei ole mitään pinnallista.
Rakkautta ei voi sanoin kuvailla.
Se on villi tunne, jota ei voi kesyttää tai valjastaa. 
Rakkautta ei voi ymmärtää. 
Se vie mukanaan ja laittaa meidät käyttäytymään näillä tavoin, mutta rakkaus itsessään ei mitään näistä ole. 
Mitä rakkaus on?
Rakkautta on kun kaksi henkimaailmaa kohtaavat toisensa, löytävät oman sielunkumppaninsa. 
Se on tunne, jonka tietää oikeaksi - hän on se.
Rakkautta ei voi metsästää, eikä sitä voi huijata.
Voi huijata vain itseään.
Henkimaailma on meille vieras, missä rakkaus vaeltaa - mysteeri, jolle ei löydy sanoja.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot