Veri jäätynyt

Runoilija TytoAlba

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.7.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

...
 

Sodan jälkeen maa
verta, tummaa ja purppuraa
auringonlaskun aikaan
tarttua voit sen taikaan

Sormenpäällä koskettaa
ihmislihaa, ydintä luun
lasittuneet silmät itkee
veri valuu päältä suun

Vie minut pois
Kauas, jonnekin
Pois täältä,
missä sydänkin jäätyy

Tunne sykkeeni,
tuskani, elinvoimani
olen vielä elossa
vaikken tahtoisi

Selite: 
Pitäisi ehkä kirjoittaa useammin. On taidot päässeet hieman ruostumaan. Riippuen siitä, onko niitä koskaan ollutkaan.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot