Herää ja tiedosta

Runoilija TytoAlba

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.7.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

...
 

Tunne se kipu,
vuodata kyynel,
usko et parannut,
luule et voitat,
koske sen pintaa,
iske syvälle,
viillä viel vähän,
tuudita itses.

Herää ja huokaa,
itke taas kerran,
usko et muutut,
tiedät et kuolet,
muista se ilo,
koe se kalma,
ole varma,
ja nukut taas.

Valveilla jälleen,
katso ympärilles,
tiedosta toiset,
unohda itses,
väsyt ja repeät,
putoat,
rispaannut,
tapa sielus,
omasi riipii,
sydämes sulata,
jäädytä mieles.

Unohda,
älä rakastu,
anna olla,
itke surusta,
naura ilosta,
älä välitä niistä,
muista ja toivo,
kuolema korjaa,
rakkaus ei.

Selite: 
Confuse.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot