Et ole kone

Runoilija JaniArtist

mies
Julkaistu:
2
Liittynyt: 12.1.2018
Viimeksi paikalla: 19.1.2018 6:31

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

 

Sua yritetään loppuun ajaa
                          
Vaikka tekisit työsi miten hyvin
                  
Susta puhutaan aina pahaa
                              
Tiedät tämän kaiken itsekin

                     
Teit jo parhaasi, se riittää
                     
Kyllä täällä hyvin tehty työ
                        
Vielä tekijäänsä kiittää

                                                   
*Yrität kantaa koko maailman harteillasi
Annat satakymmenen voimavaroistasi
Et ole kone, et ole kone, et ole
Olet ihminen, ja sellaisena rakas minulle

                 
Sua yritetään ansaan ajaa
                    
Koitan ajatukses toisaalle ohjata
                           
Mutta pian ne työasioihin palaa
                                         
En jaksa meitä molempia kannatella

                     
Teit jo parhaasi, nyt lepäät
                          
Ja jos jotain jäikin kesken
                               
Se odottaa sua kun heräät

*
                                                
Jätit jälkeä tähän maailmaan tai et
                                          
Yhtä hyvä ihminen silmissäni olet
                                         
Muista että työ on ainoastaan työ
                                           
Ettei se sua tyhjäksi kuoreksi syö

*
Selite: 
Pientä ihmistä yritetään ajaa loppuun tässä maailmassa. Rakkaus on voima. Taistele vastaan ja opi rakastamaan itseäsi! Lisää biisejäni sekä tietoa keikoistani: www.Facebook.com/janiartist
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ajan hermolla oleva hyvä runo.
 

Käyttäjän kaikki runot