Mieleni satu

Runoilija 5b0f51e20972a01ea42e77b365404a53

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.12.2017
Viimeksi paikalla: 27.12.2018 0:09

Asuinpaikka: bd67f4ce9f8bf050c5446188a4a3ac07
Syntymäpäivä:
28.3.2024

 
Mieleni on kaunis satu elämän. Ongelmana välillä se poikkeaa omaan maailmaan. Kylmyyttä ei kestä kirkkautta vaan saa se mun suostuu kokemaan. Julmuus sadun sen on jäänyt arpi sydämen. Sen arkana painat pääsi alas tähän tunnelmaan toimimaan alat. Älä ikinä päästä sydämees muita toki tahkosin lausetta hävinneitä. Piti rukoilla piti saarnata että pystysin pysymään pinnalla. Askeleet vyöryten heti alas. Päivää sanoi sydämeni. Heti sen pinta keveni. Tyystin jäivät kyyneleeni. Omistettu sinulle rakkaudellemme. Pikkuisen kevyemmin. Tulin jo perille.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeaa, jokaisen täytyisi satuilla jonkin verran, elämänsä aikana <3
 

Käyttäjän kaikki runot