Auringon merenranta suudelma

Runoilija 5b0f51e20972a01ea42e77b365404a53

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.12.2017
Viimeksi paikalla: 27.12.2018 0:09

Asuinpaikka: bd67f4ce9f8bf050c5446188a4a3ac07
Syntymäpäivä:
24.4.2024

 
Kaikki sanoo se on vain satua. Me tunnemme eihän tätä halua katua. Pitkän matkaa hiekkarantaa saapuu tuuli majakkaan. Otat mua kädestä. Se tuntuu niin ihmeeltä. Pian kääntyy tuuli,auringon kimmeltäessä näemme enää toisemme. Alkaa sateenkestävä pouta. Rakkauden jäljet näkyvät aamun sarastaessa meren laineina. Tyyni tulee vasta sydämeen kun rakastavaiset kohtaavat. Lämpö tulee varpaista kohti kasvoja. Suudelma on hellä. Sydämellä.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Sateenkestävä rakkaus. Hieno.
 

Käyttäjän kaikki runot