Nimetön

Runoilija M

mies
Julkaistu:
4
Liittynyt: 13.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sähköiset impulssit
kertovat tarinasi
luovat kauniin kuvasi
antavat merkityksen
oudolle ilmiölle
jota tunnistaa yritän
sitä ajan ikuinen jatkumo
rakentaa vahvemmaksi
kuin pilvenpiirtäjää
joka kohoaa yli pilvien
korkeuksiin

Tuo selittämätön hahmo
jonka muotoa en nähnyt ole
koskaan ennen
mutta aina ikävöinyt
olet Sinä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
M Nimetön 21.10.2011 1 Runo
M R.I.P. Marko 13.7.2011 0 Runo
M Tuhka 13.7.2011 4 Runo
M Illusions 13.7.2011 0 Runo