Ikävä toisen luo

Runoilija Surusiipi

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 27.11.2017
Viimeksi paikalla: 27.11.2017 23:49

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
27.9.1995

 

Ikävä mitä se on? Ikävä jotain kohtaan mitä ei enää olekkaan olemassa, joku joka onkin jo kadonnut tai lähtenyt pois. Miten sellaista nyt ikävöisi? Miksi? Ikävä on kun tuuli puhaltaa hupun pois päästä, ikävä on  kun katselet lammen pinnaa joka väreilee.  Jokaisessa huokauksessa. Ei se ole mennyt minnekkään se kulkee mukana minne menetkin, muistuttaa tuskana pinnan alla että on olemassa. 

 

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ikävä ei tosiaankaan lähde koskaan. Se kuuluu jokaisen elämään.
 

Käyttäjän kaikki runot