Ahdistukselleni

Runoilija Nennertti

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 7.11.2017
Viimeksi paikalla: 14.11.2017 11:55

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.9.1988

 
Tuomiopäivän enkeli
miekka ja kilpi kädessä
Kultainen ketjumme
katkeamispisteessä

Minun ruumiini
ei ole enää temppelisi

Häädän sinut
kiroten väliltä kaiken
Pidit minua pilkkanasi
törkeitä olivat tekosi

ANTEEKSIANTAMATTOMAT

Nauran ja katselen
lahoavaa ruhoasi
 
Löyhkäät syyllisyydeltä
rumilta valheilta
Työnnän suuhusi
soraa ja sirpaleita

Tukehdu saatana!

Revin silmäsi irti
Et enää ikinä
luo kiimaista
huohottavaa katsettasi
minun päälleni
 
Minä tapan sinut nyt
 
Sitä ennen
julmasti hymyillen
kaiverran rintaasi sanat
 

EI IKINÄ IKINÄ ENÄÄ
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella synkkä ja voimakas runo!
Samuel F, tuntemukset kirjoittamishetkellä olivat kipeänsynkeät. Ensimmäinen runoni täällä, henkilökohtainen uskalluksen tulikoe, mutta tulipahan julkaistua. Kiitos kommentistasi!
Hienoa kun uskalsit kirjoittaa, tervetuloa sivustolle! :>
Eikös helpottanutkin kovasti, kun sait kirjoitettua tämän ulos?
Star, helpotti syvästikin. Toki runoon palaaminen nostattaa raivon uudelleen, mutta tuntemukset lieventyvät ja asioihin tulee yllättävästi uutta perspektiiviä
Hyvä, kun tunnet niin. Täällä ei tule heti sensuuri vastaan.
 

Käyttäjän kaikki runot