Sotahuutomme

Runoilija Nennertti

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 7.11.2017
Viimeksi paikalla: 14.11.2017 11:55

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.9.1988

 

Hän kosketti kättäni,
ojentaen minulle
mintun makuisen talvisodan.

Kamiinan lämmössä kaksin,
toisiamme tukien, mietimme:

Meillä on sota voitettavana!
Me kaksi vastaan muu maailma!
Taistelutahtomme on valtava,
sotahuutomme kantaa kauas!

Kuitenkin tahtomattaan,
pakenimme omiin sotiimme.
Yksityisiin taisteluihin,
mennyt kalisteli peitsiään.

Kuinka vaikeaa on myöntää,
kuinka vaikea voittaa kauhunsa.

Maata vastakkaissa juoksuhaudoissa.
Niin lähellä, niin kaukana.
Pelkonsa sotavankina.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Toivottavasti kenenkään ei tarvitse joutua sotaan tahtomattaan.
 

Käyttäjän kaikki runot