Ristiriita

Runoilija kylmää

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 26.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rautaiset kyyneleet
sinun veressäsi

kärsi sinäkin
niin en olisi yksin

lupasit etten kärsisi
sinun kanssasi.

Silti olisin yksin

ja hetkeen minusta ei ole jäljellä mitään.

Sinä vain käytit minua

sanomatta mitään
tekemättä mitään.

Ja minä,
minä yritin tehdä sinut onnelliseksi.

Ristiriita.

Selite: 
Tällaista tänään.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot