Ilta

Runoilija kylmää

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 26.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Nukun yksin isossa sängyssä ja tuntuu,
että tällä hetkellä siihen mahtuisi kaikki elämäni aikana tapaamani ihmiset.
Olen yksin
kylmässä ja isossa talossa,
jonka ihmiset korvaa tiheä hiljaisuus ja tyhjyys.
Minun mieleni istuu yksinäisyyden kanssa vähitellen tylsistyen.
Vedän peiton päälleni ja tyynyt pääni alle
ja jatkan hiljaisuuden kuuntelemista.
Tämä on taas yksi näistä tyhjistä illoista
kun antaisin mitä vain,
että edes joku olisi minun seuranani.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Itseasiassa tämä kuvaa hyvin joitakin tunteitani elämäni varrella. Välillä niitä ei voi vain välttää, voimia sinne.

 

Käyttäjän kaikki runot