Tähdet taivaalla

Runoilija WhatAboutUs

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 12.9.2017
Viimeksi paikalla: 23.4.2024 14:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-






 
 
Tähdet taivaalla.
Niin paljon.
Niin monta tähdenlentoa.
Sinä sanot:"äiti, näin näkee paremmin"
ja katselet selälläsi kaunista taivasta.
Sinä olet niin kaunis ja viisas.
Kuinka voisin varjella sinut kaikelta.
Ennen kaikkea sielusi ja sydämesi.
Rakastan sinua.
Vaikka olenkin vain ärsyttävä äiti,
joka yrittää liian usein halata :) . 

@WhatAboutUs
oletus
Kategoria: 
Kommentit estetty
 
 

Käyttäjän kaikki runot