Tule, sinua odotetaan

Runoilija 033c5eee632f6d7a2cd3aec1bcc926fa

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 11.9.2017
Viimeksi paikalla: 24.11.2018 13:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tule, sinua odotetaan

hymyile, sinua rakastetaan

nouse, sinua kannustetaan

ota askel, sinuun uskotaan

puhu, sinua kuunnellaan

kokeile, maailma antautuu

rakasta, ihmiset laskevat kilpensä

rakasta palavasti, hän on sinun

odottakaa, hän tulee

rakastakaa

kuunnelkaa

kertokaa tarinoita

päästäkää irti

nouskaa maailman korkeuksiin

nouskaa uusiin maailmoihin

levätkää kirkkaudessa.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Lohduttava runo. Hieno.
Koskettavaa, miltei kuin Raamatullista kerrontaa <3
Kohottavaa ja julistavaa runoutta.
 

Käyttäjän kaikki runot