joulupukin huoli

Runoilija XXX

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.6.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Laula niinkuin kukaan ei kuulisi.

Tanssi niinkuin kukaan ei näkisi.

Rakasta niinkuin ei koskaan sattuisi.

Elä niinkuin taivas olisi maan päällä.
 

kauan kauan sitten kaukaisessa maassa
joulupukki miettii paikkaansa
pitäis olla siellä pitäis olla täällä
pitäis olla kaikkialla

lahjoja sinne lahjoja tänne
lahjoja on paljon ystävämme

kiire ja stressi painaa pukin mieltä
eihän sitä lahjoja saada perille sieltä
pajasta jollei tonttuja riitä
paljastaa pukin apulainen siitä

lahjoja sinne lahjoja tänne
lahjoja on paljon ystävämme

porotkin pitäisi jo valjastaa
huokaisee pukki ja paljastaa
muorin kanssa vähän huolia piisaa
”kaikkien kanssa sinä aina vaan riiaat”

lahjoja sinne lahjoja tänne
lahjoja on paljon ystävämme

yhtäkkiä pukki hätkähtää
kun keinutuolista alas mätkähtää
”huoli ja murhe olikin unta vaan
ja kaikki hommat hoidetuksi saan”

lahjoja sinne lahjoja tänne
lahjoja on paljon ystävämme

matkaan pukki käymään lähti
suuntana kaikkein kirkkain tähti
matkassa mollamaija ja nalle
hyvää joulua kaikkialle =)

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanan jouluinen runo :)

Taidokas ja mukava tarina, kiitos

Hyvää joulua ainaski sulle ja mulle. Heh!

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
XXX joulupukin huoli 17.12.2010 3 Runo
XXX kuollut omenapuu 9.8.2009 4 Runo
XXX särkyvää 8.4.2008 2 Runo
XXX Kuule huutoni 13.1.2008 0 Runo
XXX Da mihi amplectia mille 24.11.2006 4 Runo
XXX Hän 11.9.2006 1 Runo
XXX You raise me up 31.10.2005 3 Runo
XXX Kesän lapsi 8.10.2005 3 Runo
XXX Miksi aina? 12.8.2005 2 Runo
XXX Nimetön 2.8.2005 1 Runo