sävelet

Runoilija krista95

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 9.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tälläne perus.normi angstiteini.. :D
 

musiikki täyttää sieluni, saaden sen värisemään, kappale saa kyynelkanavani vuotamaan, elämä niin erilaista, miltä tuntuisi elää sellaista elämää. kappale saa minut itkemään öisin, kuvittelemaan itseni jonnekkin muualle, syksyinen sävel tuo mieleeni kesäisen onnen, ruusunlehtien hennon tuoksun, sydämeni lähtee lentoon, leijuu ilmassa, matalat sävelet saavat sydämeni sykkimään hiljaista tahtia, korkeat sävelet saavat minut tuntemaan rakkautta.. olen iloinen. rakastunut. johonkin. musiikkiinko? en tiedä, mutta aika pysähtyy niiden espanjalaisten lauseiden keskelle, tartun kädestäsi, ruusuja sataa taivaalta. mä rakastan sua, kuiskaan ilmalle.

Selite: 
pakko kuunnella toi kipale uudestaan<333 (harmi kun en tiedä kappaleen nimeä..) pakko päästä espanjan lämpöön lomalle... huoh.. :(
Kategoria: 
 

Kommentit

yksinkertaisesti tää on miusta oikein toimiva..

 

Käyttäjän kaikki runot