Hymyile

Runoilija tunteidenkieltäjä

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 6.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Ei miehiä, ei ongelmia".
 

Juoksen vesisateessa.
Vastaan tulevat naamat ovat nyrpeitä.

Tiedän, että oma leveä hymyni
saa toiset ärsyytymään enemmän,
mutta jos se jotain piristää
se on ollut hyväksi.

En voi mitään,
että sateen ropistessa päälleni,
jalkojen rullaavan allani
ja mieli täynnä iloisia ajatuksia
kasvoni muistuttavat auringosta.

Selite: 
Kuulin joskus kun joku vanhempi nainen oli kysynyt hammaslääkärin vastaanotto huoneessa, nuorelta "voisinko saada yhden hymyn?". Nuori tyttö oli hymyillyt kauniisti ja nainen oli sanonut "kaunis hymy, mutta voisinko saada lehden?"
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana, vielä hauskempi oli tuo alateksti.
Samastun tähän, hyvä fiilis nyt itsellänikin :)

 

Käyttäjän kaikki runot