Elämä palasia täynnä

Runoilija tunteidenkieltäjä

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 6.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Ei miehiä, ei ongelmia".
 

On päiviä,
itken perääsi.
Turhaa.
Kaikki on turhaa.

Mitä voin sille,
että toivoisin
saavani sulta:
hyvänyön viestin,
lämpimän sanan
ja olkapään,
johon nojata.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot