Riisuttu

Runoilija Josefín

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 18.7.2017
Viimeksi paikalla: 19.12.2017 22:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
6.8.1998

 
Alasti edessäsi

riisuuduin itsestäni.

paljastaen sieluni muodot.

sydämeni arvet.

reisieni tunteet

sinulle avautuen

yön kasteen vaihtuessa aamun usvaan

Alasti edessäsi,

revittynä riekaleiksi

rakkaudella raiskattu

riisuttu minä.






 
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Alasti voi olla, jos tuntee olonsa turvalliseksi silloin.
 

Käyttäjän kaikki runot